SPA information

Tack för ert intresse för vårt familjära SPA på Harmonigården som är unikt i sitt slag!


Ingen annanstans, vad vi känner till, kan små som stora sällskap boka en hel relaxavdelning till så bra pris och ha den helt för sig själva!


Vi erbjuder också stor flexibilitet beträffande mycket prisvärda tillval och ni kan ta med valfri dryck, mat, fika etc.


VÅRA SPA-ALTERNATIV 


Kontakta oss med er förfrågan så försöker vi alltid lösa det!


Det kostar 380 kr per person på vardagar dagtid (mellan kl 10.00-14.00) och 450 kr på kvällar, lördagar och helgdagar.


Om någon i sällskapet inte kan bada, duscha och basta men ändå vill vara med betalar denne bara 200 kr.


VAD SOM ALLTID INGÅR


SPA på Harmonigården är en upplevelse av total avslappning som innebär

-      Bad i stor varm inomhuspool (29-30 grader, 12,5 X 4 m stor, ca 150 cm djup)

-      Traditionell bastu med aromdoft

-      Infraröd bastu

-      Bubbelpool utomhus på vårt insynsskyddade trädäck, ca 38-40 grader

-      Fruktfat med dryck (vatten med citronskivor)


ANTAL DELTAGARE I SÄLLSKAPET


Vardagar dagtid går det bra att boka från 2 personer och fler. Kvällar, lördagar och helgdagar går det bara att boka för minst 4 personer och fler.


Bokar ni minst 6 personer så har ni hela relaxavdelningen för er själva!  Barn under 9 år kan vi tyvärr inte ta emot.Lägsta ålder är 16 år om ni inte har ensamrätt.


Ni kan boka upp till ca 15-20 personer.


TILLVAL TILL SPA


Vi erbjuder behandlingar vid SPA som kostar 380 kr för valfri 30 min behandling i mån av lediga tider. I övrigt gäller priser enligt vad som anges i Bokningssystemet.


Behandlingar bokas senast 2 veckor före besök för att vi ska kunna garantera dessa. Det går att boka senare med förbehåll att det kan vara fullbokat.


MAT OCH DRYCK


Ni får gärna ta med egen mat/fika och dryck. Glasföremål får dock inte tas med in i SPA avdelningen. Har ni med mat/fika kan ni ta med engångsmaterial och hantera detta själva. ATT TA MED ELLER HYRA


Lån av sitthandduk till våra bastur ingår. Medtag hygienartiklar, badkläder, duschhandduk och ev. badrock. Ni kan också hyra  badrock (30 kr) om ni så önskar.


BOKNING


Ni bokar enklast via mail boka@harmonigarden.se alternativt via telefon 040-45 20 77 de flesta vardagar ca kl 10.00-15.00 ifall vi har möjlighet att svara. Lämna gärna meddelande på vår telefonsvarare om vi inte kan svara eller skicka ett mail. Låt gärna samma kontaktperson boka och göra ev. tillval/ändringar för att undvika missförstånd, dubbelbokningar etc.


Er bokning gäller och är bindande då vi har bekräftat denna via e-post till er. Vid avbokning senare än 5 bankdagar före besök eller om ni/någon uteblir betalas/faktureras hela beloppet.


BETALNING


Vi emotser tacksamt betalning till bankgiro 321-7874 senast 5 bankdagar före ert besök (ni har möjlighet att avboka eller omboka fram tills dess). Uteblir betalning anses besöket avbokat men ev. bokade tillval som mat/dryck och behandlingar måste betalas och faktureras.


Vid betalning ber vi er att ange SPA + datum för ert besök + ert namn (gör gärna bara en inbetalning för hela sällskapet).

Bokar ni med kort varsel går det bra att betala med kort (vi tar emot de vanligaste betalkorten) eller kontant vid ankomst.
Varmt välkomna till Harmonigården!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De flesta behandlingar och tjänster kan bokas direkt i vårt Bokningssystem klicka här

SPA bokas, ombokas och avbokas alltid genom receptionen

Harmonigården är alltid öppen för bokade kunder och sällskap.

Vid behov kontakta gärna vår reception via mail boka@harmonigarden.se

eller 040-45 20 77 där telefonsvarare finns så återkommer vi snarast om vi inte kan svara.