SPA information

Tack för ert intresse för vårt familjära SPA på Harmonigården som är unikt i sitt slag!


Ingen annanstans, vad vi känner till, kan små som stora sällskap boka en hel relaxavdelning till så bra pris och ha den helt för sig själva!


Vi erbjuder också stor flexibilitet beträffande mycket prisvärda tillval och ni kan ta med valfri dryck, mat, fika etc.


VÅRA SPA-ALTERNATIV

Bokningsbara tider vardagar framgår av Bokningssystemet där ni själva kan boka. Det kan i vissa fall vara möjligt att boka andra tider. Kontakta oss med er förfrågan så försöker vi alltid lösa det!


Det kostar 380 kr per person på vardagar dagtid (mellan kl 08.00-17.00) och 450 kr på kvällar, lördagar och helgdagar.


Vill ni stanna längre kan detta bokas och kostar 100 kr per person och timme.


Om någon i sällskapet inte kan bada, duscha och basta men ändå vill vara med betalar denne bara 200 kr.


VAD SOM ALLTID INGÅR

SPA på Harmonigården är en upplevelse av total avslappning som innebär

-      Bad i stor varm inomhuspool (29-30 grader, 12,5 X 4 m stor, ca 150 cm djup)

-      Traditionell bastu med aromdoft

-      Infraröd bastu

-      Bubbelpool utomhus på vårt insynsskyddade trädäck, ca 38-40 grader

-      Fruktfat med dryck (vatten med citronskivor)


ANTAL DELTAGARE I SÄLLSKAPET

Vardagar dagtid går det bra att boka från 2 personer och fler. Kvällar, lördagar och helgdagar går det bara att boka för minst 4 personer och fler.


Bokar ni minst 8 personer så har ni hela relaxavdelningen för er själva! Lägsta ålder är 16 år om ni inte har ensamrätt. Barn under 9 år kan vi tyvärr inte ta emot.


Ni kan boka upp till ca 15-20 personer.


TILLVAL TILL SPA

Vi erbjuder behandlingar vid SPA som kostar 380 kr för valfri 30 min behandling i mån av lediga tider. I övrigt gäller priser enligt vad som anges i Bokningssystemet.


Behandlingar bokas senast 2 veckor före besök för att vi ska kunna garantera dessa. Det går att boka senare med förbehåll att det kan vara fullbokat. Vi kan också erbjuda t.ex. 1 h i vårt Andrum med dagsljusbehandling (200 kr för hela sällskapet).


MAT OCH DRYCK

Ni får gärna ta med egen mat/fika och dryck. Glasföremål får dock inte tas med in i SPA avdelningen. Har ni med mat/fika kan ni ta med engångsmaterial och hantera detta själva. Önskar ni att vi förbereder för detta med dukning (plastglas, tallrikar och bestick) kostar det 25 kr per person.


Önskar ni att vi köper hit mat och dryck genom catering så meddela detta senast två veckor innan bokad tid. Utifrån era önskemål skickar vi offert.


ATT TA MED ELLER HYRA

Lån av sitthandduk till våra bastur ingår. Medtag hygienartiklar, badkläder, duschhandduk och ev. badrock. Ni kan också hyra handuk (20 kr) och badrock (30 kr) om ni så önskar.


BOKNING

Ni bokar enklast via mail boka@harmonigarden.se alternativt via telefon 040-45 20 77 de flesta vardagar ca kl 10.00-15.00 ifall vi har möjlighet att svara. Lämna gärna meddelande på vår telefonsvarare om vi inte kan svara eller skicka ett mail. Låt gärna samma kontaktperson boka och göra ev. tillval/ändringar för att undvika missförstånd, dubbelbokningar etc.


Er bokning gäller och är bindande då vi har bekräftat denna via e-post till er. Vid avbokning senare än 5 bankdagar före besök eller om ni/någon uteblir betalas/faktureras hela beloppet.


BETALNING

Vi emotser tacksamt betalning till bankgiro 321-7874 senast 5 bankdagar före ert besök (ni har möjlighet att avboka eller omboka fram tills dess). Uteblir betalning anses besöket avbokat men ev. bokade tillval som mat/dryck och behandlingar måste betalas och faktureras.


Vid betalning ber vi er att ange SPA + datum för ert besök + ert namn (gör gärna bara en inbetalning för hela sällskapet).

Bokar ni med kort varsel går det bra att betala med kort (vi tar emot de vanligaste betalkorten) eller kontant vid ankomst.


Varmt välkomna till Harmonigården!


Hälsningar

Birgitta med personal


Gå gärna in i Bokningssystemet för att se alla aktuella behandlingar och priser  - Klicka här -


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De flesta behandlingar och tjänster kan bokas direkt i vårt Bokningssystem klicka här

SPA bokas, ombokas och avbokas alltid genom receptionen

Harmonigården är alltid öppen för bokade kunder och sällskap.

Vid behov kontakta gärna vår reception via mail boka@harmonigarden.se

eller 040-45 20 77 där telefonsvarare finns så återkommer vi snarast om vi inte kan svara.