QINOpraktik

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De flesta behandlingar och tjänster kan bokas direkt i vårt Bokningssystem klicka här

SPA bokas, ombokas och avbokas alltid genom receptionen

Harmonigården är alltid öppen för bokade kunder och sällskap.

Vid behov kontakta gärna vår reception via mail boka@harmonigarden.se

eller 040-45 20 77 där telefonsvarare finns så återkommer vi snarast om vi inte kan svara.

Vid akut behov av att t.ex. köpa PRESENTKORT ring 


QINOpraktik

Välkommen till information om QINOpraktik! Här berättar Birgitta Björkman lite kort om vad QINOpraktik är, hur den kan hjälpa dig m.m.


Välkommen att boka en behandling hos mig! Du kommer att märka skillnad...   Boka här


Birgitta

Vad är QINOpraktik?

QINOpraktik är en kombination av Kiropraktik och kinesisk filosofi och behandlingsteknik som härstammar från bl.a. Kinesologi, Osteopati, EFT, NLP och massageterapi.


Fysiska, psykiska och kemiska obalanser men framför allt negativa tankar/rädslor och stress leder ofta till störningar i våra kroppar.


QINOpraktik är en kombination av öster- och västerländsk filosofi och medicin, där balans är nyckelordet. Dess mål är att återskapa och upprätthålla balans mellan struktur, psyke och kemi.

Hur kan QINOpraktik hjälpa Dig?

Terapeuten behandlar huvudorsak till ett problem eller en primär skada som denne bedömer rättar till ursprungsproblemet. Behandlingen syftar till att aktivera den egna självläkande kraften, man startar en läkningsprocess och som ska reparera skadan/obalansen.


En QINOpraktikerapeut ger inga generella behandlingar, utan all behandling skall vara motiverad av en diagnostiserad obalans/funktion. Behandlingen är huvudsakligen inriktad på att återställa muskulär balans i eller kring leder och ledområden för att skapa normal rörlighet i enskilda leder men också i kroppen som helhet. Behandlingen går ut på att skapa homeostas (jämvikt, balans) och aktivera människans självreglerande och självläkande kraft.