Presentkort

PRESENTKORT


Ni kan köpa presentkort på valfritt belopp som kan användas på valfritt sätt hos oss eller kan ni köpa presentkort till angiven behandling, aktivitet eller erbjudande.Det går bra att använda presentkort som köpts på Harmonigården till allting som vi erbjuder om inget annat anges.


Ett presentkort gäller 6 månader från inköpsdatum och detta ska ha unikt nummer för att gälla. Används inte hela beloppet vid ett och samma köp så återlämnas presentkortet efter att anteckning skett på detta om uttag samt att vi registrerat detta i vårt register över presentkort.


Ett speciellt erbjudande gäller 3 månader eller under en period om sådan anges. Efter perioden för erbjudandet gäller  presentkortets belopp enligt ovan.


Presentkort finns att köpa i vår reception när denna är öppen.Vid köp av flera presentkort så beställ gärna dessa i förväg så är dom klara när ni kommer och hämtar dem.


Vi skickar gärna presentkort till er eller till den ni vill ska få ett sådant.


Vi tar 50 kr i administrationskostnad när presentkort ska skickas vilket sker efter förskottsbetalning till vårt bankgiro 321-7874.


Beställ presentkortet via e-post boka@harmonigarden.se eller ring receptionen på 040-45 20 77.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De flesta behandlingar och tjänster kan bokas direkt i vårt Bokningssystem klicka här

SPA bokas, ombokas och avbokas alltid genom receptionen

Harmonigården är alltid öppen för bokade kunder och sällskap.

Vid behov kontakta gärna vår reception via mail boka@harmonigarden.se

eller 040-45 20 77 där telefonsvarare finns så återkommer vi snarast om vi inte kan svara.