Livsstilsförändring

LIVSSTILSFÖRÄNDRING

Vad är egentligen ett hälsosamt och lyckligt liv? Finns det något sådant, eller är vi fångna i stress, rädslor och ångest?


Vi på Harmonigården tror att alla människors rättighet är ett friskt och hälsosamt liv. Boka tid för en konsultation och rådgivning där vi tillsammans hittar nycklarna till just den eller de dörrar som hindrar dig nå din fulla potential.


Det finns en dörr som leder till ett hälsosammare liv, lugnt sinne och en friskare kropp. Vi har nycklarna till dörren men Du måste själv öppna.


Just Dina nycklar kan vara allt från Träning, Massage, KINOpraktik, Medicinsk Yoga, till någon form av Detox i kombination med Rätt Kost. Det beror helt på vilken dörr Du vill gå in igenom – vart du är på väg - och vilka nycklar Du behöver.


Att inte bara göra en förändring utan också veta VARFÖR du gör den!


Ta första steget idag genom att boka en tid hos Birgitta – hon går igenom de olika metoderna och lägger upp ett individuellt program som passar Dig. Tillsammans går ni sedan vidare till Din fulla potential.


Hos oss har du alla möjligheter om du vill förändra dina vanor mot en sundare livsstil och regelbunden träning. Du kan simma eller gå på vattengymnastik, konditionsträna och gärna återhämta dig med bastu och massage.


Behöver du dra ner på tempot erbjuder vi olika avstressande program och behandlingar som t.ex QINOpraktik, Yoga och massage. Dessutom har vi ett framgångsrikt program för viktminskning där behandling med ultraljud kombineras med träning och kostrådgivning.


Smärta

Långvarig smärta kan bero på skador eller sjukdomar i leder, nerver och muskler, stress, oro eller oträning. Men många gånger finns det ingen bakomliggande konkret sjukdomsorsak till smärtan. Idag vet vi att långvarig smärta ofta kan ha en negativ påverkan på hur man mår psykiskt.


Eftersom det finns många orsaker till smärta finns det många olika behandlingsmetoder, vilket gör att behandlingen måste anpassas till varje enskild person.


Birgitta Björkman

Verksamhetsansvarig Harmonigården

Certifierad KINOpraktikterapeut, leg Sjuksköterska, Dipl Anti-Stress Terapeut, Dipl Massör


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De flesta behandlingar och tjänster kan bokas direkt i vårt Bokningssystem klicka här

SPA bokas, ombokas och avbokas alltid genom receptionen

Harmonigården är alltid öppen för bokade kunder och sällskap.

Vid behov kontakta gärna vår reception via mail boka@harmonigarden.se

eller 040-45 20 77 där telefonsvarare finns så återkommer vi snarast om vi inte kan svara.