Hudvård

Hudvård - Några exempel

 

BodyScrub med Sugerscrub och Cocos

Marias Sugerscrub, fint rå socker från lokala ekologiska odlingar som avlägsnar döda hudceller, kokosmjöl rengör på djupet, cassia kanel och äkta bourbon vanilj gör huden silkeslen. Behandlingen avslutas med en massage med Cocosfett, Criolla Bodylotion och etreisk olja från YL. Din hud blir Silkeslen, Återfuktad och Mjuk.

 

Ansiktsbehandling AntiAge

En ekologisk och naturlig behandling som ger mycket fukt och näring baserad på Criollas produkter som har en läkande och vårdanden effekt. Produkter speciellt för mogen hud. I denna beh. anv. jag en frimator-maskin med borstar som djuprengör huden. Rengöring, peeling, ANSIKTSMASK, ögon creme, uppstramande fuktgel, ansikts creme & ansiktsolja och en härligt avslappnande massage och lymfstrykning av ansikte och dekolletaget. Jag använder även YL:s fantastiska aromaoljor i denna behandling. Relax för kropp & själ! Plock av bryn om så önskas. (Ej portömning)

 

Ansiktsbehandling Clean DeLux

En ekologisk och naturlig behandling som ger mycket fukt och näring baserad på Criollas produkter som har en läkande och vårdanden effekt. I denna beh. anv. jag en frimator-maskin med borstar som djuprengör huden. Rengöring, peeling, ANSIKTSMASK, ögon creme, uppstramande fuktgel, ansikts creme & ansiktsolja och en härligt avslappnande massage och lymfstrykning av ansikte och dekolletaget. Jag använder även YL:s fantastiska aromaoljor i denna behandling. Relax för kropp & själ! Plock av bryn om så önskas. (Ej portömning)

 

Ansiktsbehandling Facelift

Med Access FaceLift har du möjlighet att både föryngra och lyfta din hud i ansiktet och dessutom förbättra hela din livskvalité UTAN injektioner! Vad mer är möjligt sen? Lätt ansiktsrengöring före behandlingen, djupverkande mask. Ett härligt serum masseras in under & efter behandlingen. Produkter som används är Criolla. (Ej brynplock och portömning i facelift beh.)

 

Ansiktsbehandling Harmony

En ekologisk och naturlig behandling som ger mycket fukt och näring baserad på Cicameds produkter som har en läkande och vårdanden effekt. Rengöring, peeling, ANSIKTSMASK, ögon creme, uppstramande fuktgel, ansikts creme & ansiktsolja och en härligt avslappnande massage och lymfstrykning av ansikte och dekolletaget. Jag använder även YL:s fantastiska aromaoljor i denna behandling. Energi för kropp & själ! Plock av bryn om så önskas. (Ej portömning)

 

Aroma Lyx

Efter en lätt fotscrub, och en skön lätt massage med olja och välgörande aromaoljor från Young Living, får du en lätt ansiktsbehandling. Du känner dig härligt avslappnad och din hud mjuk och len.

 

Harmony & Rainmassage

Ultimata Lyxbehandlingen! RainDropsmassage + Ansiktsbehandling Harmony

 

Gå in i Bokningssystemet för att se alla aktuella behandlingar och priser - Klicka här -

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De flesta behandlingar och tjänster kan bokas direkt i vårt Bokningssystem klicka här

Harmonigården är alltid öppen för bokade kunder och sällskap.

Vid behov kontakta gärna vår reception via mail boka@harmonigarden.se

eller 040-45 20 77 där telefon svarare finns så återkommer vi snarast om vi inte kan svara.

Vid akut behov av att t.ex. köpa PRESENTKORT ring 076-325 00 33