Hudvård

Hudvård - Några exempel


OBS - Alltid 10% rabatt på hudvårdsprodukter i samband med hudvårdsbehandling!


BodyScrub med Sugerscrub och Cocos

Marias Sugerscrub, fint rå socker från lokala ekologiska odlingar som avlägsnar döda hudceller, kokosmjölk rengör på djupet, cassia kanel och äkta bourbon vanilj gör huden silkeslen. Behandlingen avslutas med en massage med Cocosfett, Bodybutter och eterisk olja från YL. Din hud blir Silkeslen, återfuktad och Mjuk.


Aroma Lyx 90 min

Efter en lätt fotscrub, och en skön lätt massage med olja och välgörande aromaoljor från Young Living, får du en lätt ansiktsbehandling. Du känner dig härligt avslappnad och din hud mjuk och len.


Ansiktsbehandling AntiAge

En ekologisk och naturlig behandling som ger mycket fukt och näring baserad på Cicameds produkter som bl.a. har en återfuktande och utslätande effekt. Produkter speciellt för mogen hud. I denna behandling använder jag en frimator-maskin med borstar som djuprengör huden. Rengöring, peeling, ANSIKTSMASK, ögon creme, uppstramande collagen boost mask, ansiktscreme & ansiktsolja och en härligt avslappnande massage och lymfstrykning av ansikte och dekolletaget och utslätande tekniker. Jag använder även YL:s fantastiska aromaoljor i denna behandling. Relax för kropp & själ! Plock av bryn om så önskas. (Ej portömning)


Ansiktsbehandling Clean DeLux

En ekologisk och naturlig behandling som ger mycket fukt och näring baserad på Cicameds produkter som har en direkt synlig effekt. I denna behandling använder jag en frimator-maskin med borstar som djuprengör huden. Rengöring, peeling, ANSIKTSMASK, ögon creme, uppstramande fuktgel, ansikts creme & ansiktsolja och en härligt avslappnande massage och lymfstrykning av ansikte och dekolletaget. Jag använder även YL:s fantastiska aromaoljor i denna behandling. Relax för kropp & själ! Plock av bryn om så önskas. (Ej portömning)


Ansiktsbehandling Facelift

Med Access FaceLift har du möjlighet att både föryngra och lyfta din hud i ansiktet och dessutom förbättra hela din livskvalité UTAN injektioner! Vad mer är möjligt sen? Lätt ansiktsrengöring före behandlingen, djupverkande mask. Ett härligt serum masseras in under & efter behandlingen. Produkter som används är från Cicamed (brynplock och portömning i facelift behandling).


AnsiktsKur

En ekologisk och naturlig behandling som ger mycket fukt och näring baserad på Cicameds produkter som har en läkande och vårdanden effekt. Rengöring, peeling, ANSIKTSMASK, ögon creme, uppstramande fuktgel, ansikts creme & ansiktsolja och en härligt avslappnande massage och lymfstrykning av ansikte och dekolletaget. Jag använder även YL:s fantastiska aromaoljor i denna behandling. Energi för kropp & själ! Plock av bryn om så önskas. (Ej portömning)


Harmony & Rainmassage

Ultimata Lyxbehandlingen! RainDropsmassage 60 min + Ansiktsbehandling Harmony 60 min.


Gå in i Bokningssystemet för att se alla aktuella behandlingar och priser  - Klicka här -


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De flesta behandlingar och tjänster kan bokas direkt i vårt Bokningssystem klicka här

SPA bokas, ombokas och avbokas alltid genom receptionen

Harmonigården är alltid öppen för bokade kunder och sällskap.

Vid behov kontakta gärna vår reception via mail boka@harmonigarden.se

eller 040-45 20 77 där telefonsvarare finns så återkommer vi snarast om vi inte kan svara.