CaviLipo

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De flesta behandlingar och tjänster kan bokas direkt i vårt Bokningssystem klicka här

SPA bokas, ombokas och avbokas alltid genom receptionen

Harmonigården är alltid öppen för bokade kunder och sällskap.

Vid behov kontakta gärna vår reception via mail boka@harmonigarden.se

eller 040-45 20 77 där telefonsvarare finns så återkommer vi snarast om vi inte kan svara.

Vid akut behov av att t.ex. köpa PRESENTKORT ring 


CaviLipo - Fettreducering med säkert ultraljud

Behandlingen

En behandling tar normalt cirka 30-45 minuter och åtföljs av ca 30 minuters kroppsrörelse/motion för att hjälpa kroppen att omsätta och transportera bort de frilagda fettsyrorna. Träning i vårt träningsrum med bl.a. vibrationsplatta ingår i behandlingen.

Det första besöket tar något längre tid. Vår sjuksköterska eller undersköterska går då igenom din hälsodeklaration, dina önskemål och förutsättningar, gör en kroppsmätning och lägger upp en planering för behandlingarna.


CaviLipo-behandlingen sker genom att ett ultraljudshuvud (sond) stryks över huden som först belagts med olja. Det behandlade området blir varmt, vilket är ett bevis på att behandlingen fungerar.


När ultraljudet träffar fettcellerna uppstår det undertoner. Dessa fortplantas via vätskan i kroppen och uppfattas som kvitter av örat. Det är bara du som hör ljudet. Kvittret i öronen en mekanisk och helt ofarlig på verkan av ljudorganen som upphör så fort sonden tappar kontakten med fett.

Efteråt kan området kännas lite ”vattnigt” under något dygn men det försvinner allteftersom kroppen tar hand om vätskan.


Ultraljudsvågorna skapar små vacumbubblor i cellen som gnids mot innehållet i den. Då ökar värmen och till slut spricker cellen. I samma ögonblick försvinner värmeökningen och detta cellager har blivit vätska, slagg och toxiner som rinner ut i vävnaden och så småningom tar sig till lymfsystemet. Sedan transporteras det förstörda fettet ut den naturliga vägen. Ultraljudet påverkar inte någon annan vävnad och förstör inget annat än cellmembranet i just den cellen som blev uppvärmd.


De fettceller som tas bort med CaviLipo återbildas vanligen aldrig mer. Precis som vid kirurgisk fettsugning är det bara underhudsfettet som kan tas bort. Fett som sitter djupare kring inre organ (visceralt fett) går bara tillbaka om träning sker och kosten sköts.


Resultatet av din behandling är beroende av hur din kropp kan svara på behandlingen, din egen insats när det gäller träning och kostomläggning  - och vilken terapeut du går till.


CaviLipo-behandlingen är lika bekväm som att få en massage. Inga injektioner ingen eftervård och du kan omedelbart återgå till dina normala sysslor.


För att få maximal effekt av behandlingen bör du:

 • ­Dricka ordentligt med vatten 24 timmar innan och efter behandling,
 • minst 1,5 liter /dygn.
 • ­Minimera intaget av kolhydrater samt fett 24 timmar före och efter behandling.
 • ­Var gärna fysiskt aktiv dagarna före behandlingar. Gå t.ex. långa promenader.


Vi vill att du som kund ska bli nöjd med behandlingen och därför har vi en s.k. ”Nöjd-Kund garanti”. Denna innebär kortfattat att vi (du och vi) tillsammans tar ett gemensamt ansvar för behandlingen och om inte planerat resultat uppnås ger vi dig ytterligare behandlingar med 50% rabatt tills du är nöjd under förutsättning att råd kring kost och motion följs av dig.


- Varför ska Du gå till just oss för en CaviLipo behandling?

- Vad är det som skiljer oss ifrån andra kliniker?

För att vi kan erbjuda en helhetslösning som fungerar!


I våra behandlingar ingår:

 • Hälsoanalys
 • Mätning, vägning, foto
 • Hållningsanalys
 • Personligt träningsupplägg
 • Allmän Kostinformation
 • Simkort att använda mellan behandlingarna för effektivare resultat (1 bad per behandling)
 • Information om Detox och vikten av att rena kroppen i samband med behandling.